Prisliste & praktisk info

OBS: Vær opmærksom på, at sundhedsforsikringer og Danmark pt. ikke dækker samtaler hos os.

Prislisten ses ved at scrolle ned på denne side. Når du booker online, skal du tage stilling til, om du ønsker forsamtalen foregår som fysisk samtale i FRIENDS Klinikken – Børn & Unge Psykologisk Klinik i Holbæk, eller som online samtale. Her finder vi sammen ud af hvilken tilbud vil give mening for jer – det kan f.eks. være individuel eller gruppeforløb Der er også mulighed for individuelle forløb i Fuglebjerg (tæt på Skælskør). Ved behov for hjemmebesøg, skriv venligst til os på kontakt@friends-klinikken.dk, så vi kan finde en tid dertil, da det kræver lidt koordinering ift. køretid o.lign.

Når du booker online bedes du skrive lidt om baggrunden for din henvendelse, så terapeuten kan forberede sig til jeres samtale.

Barnet er som udgangspunkt med til forsamtalen. Hvis ikke det kan lade sig gøre på dagen, kom gerne selv. Du/I er også velkommen til at booke en forældretid, men I kan ikke starte i et gruppeforløb, uden at der har været en forsamtale med barnet.

Husk: Når du booker, skal du første gang kun booke en forsamtale, da det er her vi i fællesskab finder ud af, hvad der giver bedst mening i forhold til det videre forløb. Vi vil altid anbefale at I lige vender mulighederne derhjemme først, inden I tager endelig stilling dertil.

Afbudspolitik

Vi gør opmærksom på at afbud skal ske min. 24 timer før aftalens start, ellers opkræves det fulde beløb for samtalen.

Afbud sker ved at logge ind i bookinglinket og slette din aftale, for at give mulighed for at en anden fra ventelisten kan komme til.

Husk, at du kan ændre aftalen til en online samtale, samme dag og tid, hvis I bliver forhindret i at møde op fysisk. Du modtog bookinglinket, da du henvendte dig. Har du ikke modtaget linket, kan du skrive en mail til kontakt@friends-klinikken.dk for at melde afbud.

OBS: Vær opmærksom på, at sundhedsforsikringer og Danmark pt. ikke dækker samtaler hos os.

Indledende forsamtale

En samtale hvor vi i fællesskab vurderer, hvilket forløb der vil passe bedst. Som udgangspunkt er barnet/den unge altid med, men der kan forekomme situationer hvor dette ikke er muligt.

50 min.: 1.250 kr.

Individuel konsultation

Løbende samtaler med barnet/den unge med én/begge forældre/omsorgsgivere.

Hvis du/I bor langt væk, eller er forhindret i at møde op i klinikken af andre årsager, kan vi tilbyde at holde vores samtaler online istedet. I får et link dertil ifm. booking af konsultationen.

Vi tilbyder også forældrerådgivendesamtaler. Såfremt barnet/den unge ønsker at tale med os alene, er dette også en mulighed – altid efter aftale med forældre.

50 min.: 1.050 kr.

Individuel konsultation – dobbelt session

Udvidede konsultationer til afholdelse i klinikken tilbydes efter aftale.

1 time og 40 min.: 2.100 kr.

Individuel konsultation – kort session

Såfremt du/I har brug for en kort opfølgning, kan dette arrangeres efter aftale.

Hvis du/I bor langt væk, eller forhindret i at møde op i klinikken af andre årsager, kan vi tilbyde at holde sådanne samtaler online istedet. I får et link dertil ifm. booking af konsultationen.

25 min.: 625 kr.

Hjemmebesøg

Bor du/I indenfor en halv times kørsel fra Holbæk, og er barnet/den unge så udfordret i en periode, at han/hun ikke kan møde op i klinikken, kan vi tilbyde hjemmebesøg.

Prisen inkluderer kørselstid – Dertil må man påregne et tillæg @ 3,73 kr./km

1 time: 2.100 kr.

Gruppeforløb – Fun Friends (4-7 år)

7 ugentlige sessioner i Holbæk @ 1,5 timer

7 x 2 timer: 7.900 kr.

Gruppeforløb – Friends for life (8-12 år)

7 ugentlige sessioner i Holbæk @ 2 timer

7 x 2 time: 7,900 kr.

Gruppeforløb – my Friends youth (13-15 år)

7 ugentlige sessioner i Holbæk @ 2 timer.

7 x 2 timer: 7.900 kr.

Gruppeforløb – strong not tough (16+ år)

7 ugentlige sessioner i Holbæk @ 2 timer.

7 x 2 timer: 7.900 kr.

Netværksmøde

Deltagelse i møder med skole, PPR, kommunale sagsbehandlere og/eller andre i barnet/den unges primære netværk arrangeres efter aftale – indenfor en halv times kørsel fra klinikken.
Prisen dækker nævnte kørselstid. Derudover påregnes en km-takst på 3,50 DKK/km og evt. tillæg til evt. køretid ud over førnævnte.

1 time: 2.100 kr.

Supervision i klinikken

 

1 time: 1.500 kr.

Supervision ude af huset

Kan arrangeres efter aftale – indenfor en halv times kørsel fra klinikken.
Prisen dækker nævnte kørselstid. Derudover påregnes en km-takst på 3,50 DKK/km og evt. tillæg til evt. køretid ud over førnævnte.

1 time: 2.300 kr.

sagsarbejde / udtalelse

Kan bestilles efter aftale.
OBS: Afregnes pr. løbende time

1 time: 1.250 kr.

Share This