Angst, bekymret eller trist?

Hver 10. barn og ung har så store problemer med angst og bekymring, at det er pinefuldt for barnet og griber forstyrrende ind i barnets og familiens dagligdag.

Hvis et barn har symptomer på angst, kan det være hjælpsomt at vide, at man ikke er alene – at der er noget man kan gøre.

Der findes nemlig virksomme, veldokumenterede og effektive forebyggelses- og behandlingsprogrammer, som kan hjælpe barnet, familien, og omgivelserne i hverdagen.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om angst og bekymringer hos børn og unge, har vi sammensat lidt læsestof til dig her.

Behandlinger i Klinikken

Forsamtale

At børn og unge lyttes til og mødes i øjenhøjde, både når de trives og når de ikke trives, er af afgørende betydning.

Relationen til det enkelte barn/unge menneske er altafgørende for om et forløb hos os opnår det ønskede resultat, og derfor indledes alle samtaleforløb med en forsamtale.

Behandlingstilgang

Hos os, bliver barnet og familien introduceret til de generelle principper i FRIENDS Resilience© , der deler fællestræk med Cool Kids, eventuelt i kombination med Back2School.

Alle tre programmer er teoretisk funderet i kognitiv adfærdsterapi og forholdet mellem tanke, følelse, krop  og adfærd.

Programbeskrivelser

FRIENDS Resilience

I Klinikken tilbyder vi programmets 4 alderstilpasset udgaver, både som individuelle forløb og som gruppe forløb.

Fun Friends (4-7 år), Friends For Life (8-11 år), My Friends Youth (12-15 år), Strong Not Tough (16+ år).

Cool Kids forløb

Cool Kids

I Klinikken har vi mange års erfaring med at tilbyde programmets 2 alderstilpasset udgaver Cool Kids (7 – 12 år), Chilled (13 – 17 år), som individuelle og gruppeforløb.

Fremadrettet har vi valgt at tilbyde de 4 alderstilpassede udgaver af FRIENDS Resilience© programmet istedet.

Back2school

I FRIENDS Klinikken – Børn & Unge Psykologisk Klinik tilbyder vi skolefraværsforløb i tæt samarbejde med barnet/den unge, familien & skolen. Derved følger vi barnet/den unge hele vejen. Såfremt familien, skolen eller sagsbehandler ønsker det, har vi mulighed for at indgå i Back2School (B2S) forløb.

Hvad koster det?

Her kan du få en oversigt over hvilke behandlinger vi tilbyder og hvad det koster. Følg linket til vores online booking når du er klar, eller kontakt os hvis du har spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig bedst. 

Share This